z003

واحد HSE شرکت فجر صفا لرستان:

با توجه به ضرورت و قوانین بالادستی در حوزه های ایمنی، بهداشت و محیط زیست و همچنین اعمال مدیریت جدی‌تر بر عملکرد پیمانکاران و ذینفعان در این حوزه، این شرکت با ایجاد واحد HSE  و ساختمان آن در داخل شرکت با پرسنل (مسئول HSE، کارشناس بهداشت حرفه ای به صورت تمام وقت ، کارشناس ایمنی، محیط زیست، بهداری) فعالیت خود را در جهت خدمات مذکور اجرا نموده است.

این واحد با تجهیز و آماده نمودن مقدمات کار در شرایط اضطراری با تجهیزات و امکانات همراه پرسنل مجرب و متخصص و همچنین خرید و نصب تعداد بیش از  100 دستگاه کپسول آتش‌نشانی با کاربرد مختلف در نقاط حساس و مهم شرکت و نصب و راه اندازی 20 دستگاه فایر باکس ها در محل انبار علوفه اقدامات خود را آغاز نموده است.

واحد HSE شرکت با تعامل و هماهنگی با ادارات کار و امور اجتماعی، بهداشت و اداره محیط زیست در پیشبرد اهداف سازمان و رعایت الزامات قانونی کشور، سعی در به حداقل رساندن خطرات، توجه به سلامت پرسنل و حفظ محیط‌زیست نموده است و در همین راستا با اجرای جلسات کمیته ایمنی و بهداشت به صورت ماهیانه و تشکیل هسته زیست ‌محیطی و انجام طرحهای پایش مطابق قوانین محیط زیست، در جهت اجرای طرح‌های مدیریت پسماندهای صنعتی مطابق استانداردهای موجود قدم برداشته است.
استقرار سیستم HSE-MS در سطح سازمان برای تمام فعالیتهای انجام شده در حوزه سلامت و ایمنی کارکنان در قالب دستور العملهای طرح ریزی شده نیز بخشی از اقدامات انجام گرفته توسط این واحد است. 

شرکت کشت و صنعت و گردشگری فجر صفا لرستان با توجه به اهداف خود جهت صادرات محصولات کشاورزی ، اقدام به استقرار استاندارد بین المللی GLOBAL GAP (عملیات مطلوب کشاورزی) نمود که در این راستا با استفاده از کارشناسان حوزه HSE کلیه موارد قانونی ملی و بین المللی را در زمینه های بهداشت فردی و محصول ، ایمنی فردی و ایمنی مواد غذایی و همچنین حفظ و نگهداری از منابع زیست محیطی را با روش تجزیه و تحلیل و آنالیز کنترل نقاط بحرانی HACCP  و روش ارزیابی ریسک FMEA اجرا نموده که در نهایت موفق به اخذ گواهینامه معتبر بین المللی گردیده است .

 

اهم اقدامات انجام گرفته در زمینه بهداشت:

1-   ایجاد واحد بهداری جهت کنترل­ و درمان اولیه کلیه کارکنان شرکت اعم از کارفرما و پیمانکاران

2- انجام معاینات ادواری و قبل از استخدام پرسنل کارفرما و پیمانکار و نگهداری پرونده های ایشان

3-   تست دوره ای و آزمایشات فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب شرب به صورت دوره­ای

4-   نظارت دقیق بر ورود مواد اولیه ، نحوه طبخ و توزیع مواد غذایی در رستوران و آشپزخانه از طریق بازدیدهای متوالی و کنترل اقلام ورودی

5-   بازدید و تکمیل چک لیست رستورانهای کارفرما و پیمانکار و پیگیری جهت رفع نواقص آن

6-  برگزاری ماهانه جلسات کمیته حفاظت فنی، ایمنی و بهداشت با دعوت از مسئولین ایمنی واحد ها

7-   کنترل و پیگیری و بهسازی سرویس های بهداشتی از طریق واحد فنی مهندسی

8-  تهیه و نصب سطل های زباله در قسمتهای مختلف سایت و نظارت بر جمع آوری و نظافت آنها

9-   تهیه دستورالعمل ها و پوسترهای آموزشی با موضوع بهداشتی در قسمتهای مختلف سایت جهت کنترل و پیشگیری از بیماری­ها

10-  آموزش بدو استخدام کلیه نیروها در جهت آشنایی هرچه بیشتر با شرکت ،خطرات موجود و الزام به رعایت قوانین کار

11- آموزش استفاده از تجهیزات حفاظت فردی و الزام به استفاده صحیح از آن

12-  شارژ جعبه­های کمکهای اولیه از طریق داروهای مجاز سازمان بهداشت و علوم پزشکی

13- اعزام پرسنل حادثه دیده به بیمارستان در صورت وقوع حوادث شدید

14-  تهیه و تکمیل فرم حادثه تاٌمین اجتماعی و ارسال آن قبل از 72 ساعت

15-  کنترل و پیشگیری از آلودگی­های بهداشت محیطی و جمع آوری ضایعات توسط واحد فنی مهندسی

16- تهیه و تدوین دستورالعمل های بهداشتی جهت کنترل تردد افراد به گلخانه ها و دامپروری

17- آزمایشات سلامت  و کارت معاینه پزشکی برای کارکنان مراکز تهیه مواد غذایی انجام و هر شش ماهه یکبار تمدید میگردد.

 

اهم اقدامات صورت گرفته در زمینه ایمنی:

1-  تهیه و توزیع وسایل حفاظت فردی برای کلیه پرسنل اعم از پیمانکار و کارفرما و تهیه دستورالعمل استفاده از این وسایل.

2-  استفاده از کارشناسان و رابطین ایمنی در هر واحد و گزارش گیری از آنها در جهت کنترل موارد نا ایمن.

3-  اجرای برنامه های مراقبتی ایمنی و بهداشت شغلی در سطح شرکت بر اساس برنامه­های تدوین شده در HSE  PLAN.

4-  بازدید و به روزرسانی وسایل اطفاء حریق (شامل فایر باکسها، کپسول ها و ....

5-  انجام تست و آزمایش فایرباکسها ی موجود در سطح کارخانه.

6-  بازدید روزانه از نقاط حادثه خیز و اطمینان از عملکرد صحیح دستورالعملها و تجهیزات ایمنی موجود در محل.

7- برگزاری کلاسهای آموزشی متعدد برای آموزش و بازآموزی کلیه کارکنان بخصوص واحد های پر حادثه.

8-  تهیه و تکمیل چک لیستهای بازرسی واحد ایمنی از کلیه واحد های خط تولید ، عمرانی و همچنین مکانهای مختلف شرکت  به صورت ماهانه و صدور اقدامات اصلاحی رفع موارد خطرناک.

9- ثبت و گزارش حادثه و همچنین آمار حوادث سالانه و پیش بینی شدت، تکرار و ضریب حادثه به صورت سالانه و ارائه راهکارهای مناسب جهت پیشگیری از وقوع خطرات و حوادث مشابه.

10- بهره‌گیری از شبکه آتش نشانی Fire Box.

11- نصب تابلوهای ایمنی در سطح سایت جهت یاد آوری نکات مهم.

12- بازسازی و تجهیز انبار مواد شیمیایی در نقاط معین مطابق استاندارد GLOBAL GAP.

13- راه‌اندازی سیستم Fire Alarm در انبار مرکزی با هدف شناسایی حریق های احتمالی واطفاء بموقع آتش.

14- نظارت بر تمامی تعمیرات شرکت و اجرای دستورات  PM.

15- انجام گشت ایمنی به صورت روزانه، هفتگی و ماهانه و بررسی مسائل و مشکلات ایمنی بخش­های مختلف شرکت و پیگیری رفع مشکلات ایمنی.

16- تهیه برگه MSDS برای کلیه اجناس و مواد شیمیایی موجود در شرکت و انبار و همچنین آزمایشگاه.

17- شناسایی و ارزیابی موارد خطرناک و نا ایمن  در شرکت و ارائه اقدام مدیریتی و مهندسی در جهت رفع آنها.

18- تهیه دستورالعمل و ارزیابی پیمانکاران در بدو ورود و گزارش عملکرد پیمانکاران از لحاظ ایمنی.

19- تهیه و تدوین HSE PLAN ایمنی و محیط زیست در شرکت در سال 1395.

20- تقدیر و تشکر از پرسنل نمونه در رعایت مسائل ایمنی در واحد HSE جهت اشاعه فرهنگ ایمنی.

21- انجام آموزش کلیه کارآموزان و پرسنل واحدهای مختلف شرکت.

22- تهیه و تدوین دستورالعمل های ایمنی جهت کنترل تردد افراد به گلخانه ها و دامپروری.



اهم اقدامات صورت گرفته در زمینه محیط زیست بر اساس استاندارد های ملی و بین المللی:

1-کنترل و پیشگیری از آلودگی­های زیست محیطی و جمع آوری ضایعات توسط واحد فنی مهندسی.

2-بازدید و انجام نظافت منظم و دوره­ای قسمتهای مختلف سایت.

3-تهیه سطل­ها و ظروف زباله به جهت جمع آوری ظروف یکبار مصرف و سایر زباله­های سایت.

4-استقرار و اجرای الزامات و دستورالعملهای سیستم مدیریت محیط زیست .

5-طراحی چک لیستهای تخصصی بازدید از تمامی دپارتمان‌ها با اهداف شناسایی مخاطرات و نقصهای زیست محیطی و پیگیری این موارد از طریق فرم گزارش خطر براساس مهلت اقدام.

6-شناسایی و ارزیابی موارد خطرناک زیست محیطی در شرکت و ارائه پیشنهادات جهت رفع آنها.

7- اجرای و اخذ استاندارد GLOBAL GAP  , ORGANIC 

8- تفکیک ذباله های تر و خشک و فروش ذباله های قابل بازیافت به صورت روزانه.

9- استفاده مجدد از ذباله های تر حیوانی و گیاهی و پوسانیدن آن جهت استفاده از آنها به عنوان کود آلی در باغات.

کشت و صنعت و گردشگری فجر صفا

شرکت کشت و صنعت لرستان در سال 1352 توسط وزارت کشاورزی وقت با نام مجتمع گوشت و با هدف خرید و پرواربندی دام های مازاد عشایر تاسیس و تامین بخشی از پروتئین کشور راه اندازی شد و در سال 1393 به بخش خصوصی واگذار شده و فعالیت جدی خود را در بخش های مختلف کشاورزی ، دامپروری و گردشگری شروع نموده و انشاالله در یک دوره 5 تا 7 ساله طی سه فاز مختلف تکمیل و تجهیز خواهد شد.

ارتباط با ما

دفتر مرکزی : خرم آباد، کیلومتر 17 جاده اندیمشک، روبروی پمپ بنزین سوری

  066   3140

 

دفتر تهران : خيابان شريعتي، بعد از ايستگاه مترو قيطريه، بن بست حقيقت خواه، پلاك 1777، طبقه اول، واحد 2

 021    22695035 - 39

 

 + اطلاعات بیشتر

 

پنل ورود کاربر